Vin martienii

Feciorul e indragostit (infatuat, in traducere). I-a zis ceva mindrei, mindra i-a zis mamei, mama i-a zis directorului si directorul mi-a zis mie. De fapt, l-am rugat pe director ca pe viitor sa adreseze toate plingerile jupinului dar, convenabil, jupinul n-a raspuns la celular, asa ca eu am fost a doua victima in linie. Prin urmare, feciorul a fost lasat la vatra pentru o zi, ca sa-si limpezeasca ideile despre lume si viata. Directorul mi-a sugerat sa vorbesc cu el. Si am vorbit. I-am zis : „Pentru tine, fetele nu exista ! Cind vezi cite una, treci pe trotuarul celalalt. Pina faci 18 ani, fetele sint belea curata. Nu le intelegi (nici n-ai cum, ca se schimba de la o zi la alta – de la un minut la altul, zice jupinul), nu stii cum sa te pazesti de ele, au gheare, au colti, nu stiu sa tina un secret, vin de pe alta planeta, ai priceput ?” Saracul fecior, o fi crezut ca s-a intimplat ceva cu mine. Ieri erau cufundati el si a mijlocie intr-o carte de anatomie, taman la lectia cu sarcina si nasterea. Din toata cartea, au nimerit exact la poza cu femeia gravida ! Asa cevaa… Nu puteau sa se holbeze la nas, firul de par sau unghie ! Am desfiintat televizorul, am blocat internetul. O sa-i incui pe toti trei pina fac 18 ani si o sa le strecor mincare printr-o fanta ingusta in usa. O sa-mi cumpar o pusca sa alung duhurile rele din pridvor. O sa le leg o talanga de git si un microcip in pantof. O sa albesc…

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

4 răspunsuri la Vin martienii

 1. io zice:

  Ane, nu crea un fruct interzis: tentatia va fi enorma, iar virsta teribilismelor o va transforma in bomba. Lasa-i sa se informeze, sa creada ca iubirea e ceva firesc si frumos nu o sperietoare, desi stiu ce anume te sperie.
  Dupa 18 ani tu crezi ca fetele se schimba brusc iar fecioru-tau o sa gireze la perfectie o relatie, sau cum? ce-i cu acest numar 18? majoratul? cum zic unii: americanii pot merge sa moara pentru tara la 18 ani, dar nu pot avea o bere intr-un bar.
  Cred ca auto-respectul o sa-i invete si o sa-i tina departe de prostii. Nici un „lacat” nu va reusi.

 2. Irina zice:

  :)) ma gandesc ca toti parintii au tentatia/ dorinta asta la un moment dat. Da-i si tu sa citeasca „cartea baietilor” (avea Aditu ceva de genul, eu am „cartea fetelor” 🙂 ), sau trimite-l cu jupanul in excursie, sa vorbeasca ca de la barbat la barbat despre floricele si albinute

 3. boiereasa zice:

  Ei, am exagerat si eu putin, n-o sa-i incui decit pina la 16 ani. 🙂
  De fapt, problema nu este cum vede el lucrurile, problema este aceea a „politicii corecte” (ipocriziei corecte, adica) de la scoala. Scoala aici e un animal ciudat, o sa vorbesc odata si despre asta.

 4. anca zice:

  ca doar nu pot sa invinuiasca si copii de hartuire sexuala??!! sau, mai stii…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s