Diverse

N-am mai scris pentru ca n-am avut timp, ocupata cu slujbele si ceva curatenie. Pe copii i-am mazilit la bunici, fericirea lor, ca bunica „si-a pus cablu, mami, sa vezi ce de desene !” Doamne pazeste, i-am facut instructie lui taica-meu sa nu care cumva sa-i lase mai mult de doua ore pe zi.
Gradina creste ca melcul, ca de cind cu incalzirea asta globala e un frig de nu te vezi, cind nu-i frig ploua, asa ca le-am fertilizat si eu bine-bine, acu vad ca parca au mai inviat.
Generalul Powell, un republican moderat care l-a sustinut pe McCain si mai apoi pe Obama, acu cica-i ingrijorat de buget
Ce naste din pisica, soareci maninca. Oi spune mereu ca o moara stricata : cine e in cirdasie cu Ayres si Wright nu-i om cinstit mental, e un om care vrea putere si vrea sa le dicteze altora cit sa lucre si cit sa mince. Aa, si daca mai pica si vreun milion-doua, acolo, in procesul muncii, taman bine, ca poate si nevasta sa-si cumere opinci de cinci sute de dolari, cu care sa se duca la cantina saracilor sa stringa bani de-o fasole.
Asta e cind ajung derbedeii sa conduca o tara.

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Diverse

  1. adriana zice:

    razi?!….plangi?!

  2. viorica zice:

    Draga mea asa se intimpla si cu gradina mea .Cred ca nu o sa iasa nimic anul acesta ,din cauza ploilor si frigului frunzele legumelor sau ingalbenit .Dumnezeu e suparat pe noi ne mai da cite o palma .Cu incalzirea golbala ,miniciuni.Dumnezeu ne arata acum cit de creduli suntem .Al.Gore a luat bani pentru o minciuna care a crezut-o prosti .Vai de noi!Acum si cu un presdeinte musulman ,care vrea sa scoata religia din noi ,o vom duce foarte bine .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s