Diverse examene

La inceputul lui mai am un examen care se cheama Board Exam, adica la fiecare 10 ani reiei examenul de specialist. Jupinul era exasperat ca ocupam tot patul cu carti si el ajungea sa doarma pe canapea, asa ca mi-am mutat centrul de comanda in camera de musafiri.

Peste o saptamana zbor la Dallas la un curs de recapitulare, daca am timp voi face si poze, poate ma vad si cu JR. 🙂
Tot examenul dureaza 7-8 ore si este o mare afacere pentru organizatori : taxa de examen este 1700 $, cartile 700 $, cursul de recapitulare este 1200 $ plus biletul de avion si hotelul unde este cursul, 170 $ pe noapte, niste santajisti ordinari.
Am primit o carte de la un pacient, se cheama „The purpose driven life ” , scrisa de Rick Warren. In fiecare zi citim cite un capitol, impreuna cu copiii. Cartea este scrisa intr-un stil usor, fara amanunte teologice, copiii par sa o inteleaga. Carti ca aceasta sint utile in a deschide gustul pentru Dumnezeu, ca sa zic asa… sint mincare moale pentru cei cu dinti de lapte. Ajungem noi si la parintele Staniloaie. 🙂

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Diverse examene

 1. Camelia zice:

  Dragă sau mult plăcută la citit sau…
  Nu ştiu cum să încep pompos aşa că încep simplu. V-am descoperit acum câteva minute şi îmi place să văd gânduri de mamă grijulie atât de frumos brodate în cuvinte. Sunt la fel de bine alese ca mărgelele despre care vorbeaţi. Mă bucur să vă deschid uşa. Mă bucur pentru mine, pentru cea care sunt din ce în ce mai însingurată în lumea în care trăiesc.
  Ce frumos aţi spus despre cum poate greşi părintele crescând un copil strâmb pe dinăuntru! Şi eu gândesc la fel şi încerc să-i cresc drept pe dragii mei doi, Oana şi Matei. Lumea din jur spune că suntem de modă veche, inadaptaţi…Vorba Oanei Pellea: la ce să ne adaptăm la urât şi la rău?
  M-am cam întins cu vorba şi nu m-am prezentat: mă numesc Camelia, locuieasc în România şi voi mai trece pe la dumeavostră, ca pe la prieteni.
  Cu drag.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s